Пан -Ос нь...

Пані-Осінь,чому ти сумуєш?
Все гаразд!Не журись-бо,не слід.
Листя падає,наче звітуєш,
Ти пташиний здіймаєш політ.
Розмалюєш ти парки і двори,
Закружляє золочений світ...
Я вдягаю високі підбори,
Посміхаючись, шлю всім привіт.
Ти моя позолочена Осінь!
Теплий вітер навколо кружля
Серед верб і беріз, біля сосен,
Заглядає на мене здаля.
Я вдихаю той запах осінній
І тримаю цю радісну мить.
Час летить... хіба в цьому ми винні?!
Пані-Осінь, тобі зрозуміть…


Рецензии