Зимою луна

Иллюстрация из интернета

***
Зимою луна
Как солнце на небе летом
Стоит высоко.

Сияет она
Голубоватым светом
Среди облаков.

Как хороша
Зимой тишина утром ранним!
И в блеске снежинок

Ликует душа
От этой картины мне данной
На снежной равнине.
***

***
Місяць зимою,
Немов сонце на небі влітку
Високо стоїть.

Неначе струною
Голубуватим світлом
Прикрашує мить.

Як хороша
Тиша зоряна  вранці рано!
І в блиску сніжинок

Радіє душа
Від картини, що часом дана
На сніжній рівнині.
***


Рецензии