Де ти...

Усі моїх асоціацій ряди
ведуть у нікуди
туди
де ти

Думки кладуть незримі рельси до висоти
щоб падати
до пустоти
де ти

Навіщо спогадами зковуєш зап`ястя?
дай упасти,
пропасти.

Я пам`ятаю, що тобі байдуже,
навіть дуже,
але все вже.
невже...

Та я пробачила і ти...
не до кінця ж пустий,
прости,
пусти

Дозволь лежати на холодному битоні,
не в полоні,
не в долонях,
хай без долі -
наволі

А ти вдягайся потепліше -
не зігрію більше,
як раніше

крок...

тиша.


Рецензии