Дiвчинка-перлинка

ЗАЙЧИК,ЗОВСІМ ЩЕ МАЛЕНЬКА
ДИТЯТКО,РОЧКІВ ІЗ СЕМИ
БІЛЕНЬКА ТИ РОМАШЕЧКА
ІЗ ВИДУ,ЯК КОМАШЕЧКА

ХУДОЖНІЙ ОБРАЗ МИСЛЕННЯ
ПРИСУТНІЙ ВЖЕ ТОБІ
КВІТОЧКИ ЗРИВАЛА
В БУКЕТИК ВЯЗАЛА

НИМИ МИЛУВАЛАСЬ,НИМИ ЛЮБУВАЛАСЬ
НЕ ЗДОГАДАЄШСЯ НІКОЛИ,
ЯК ЛЮБУВАЛАСЬ Я ТОБОЮ
ДІВЧИНКОЮ ТОЮ,МИЛОЮ ТАКОЮ

МИЛЕ,ЛЮБЕ ТИ ДИТЯТКО
ЗОЛОТЕНЬКЕ ЯНГОЛЯТКО
ЩАСТЯ Й ДОЛІ Я БАЖАЛА
ЯНГОЛІВ З НЕБЕС,БЛАГАЛА

БІЛІ КРИЛА,ВЖЕ З ТОБОЮ
ХАЙ ЩАСТИТЬ!МОЛЮ Я ДОЛЮ
ОХОРОНИ ТОБІ,МИЛА
ХАЙ ВIД ЩАСТЯ,БУДУТЬ КРИЛА!


Рецензии