ЖАХ

ОЙ ЛЯЧНО, ЛЮДИ МИЛІ
ПОМЕРТИ В УКРАЇНІ
ТАКА ДОРОГОЖНЕЧА
НЕМОВ УПАЛИ З ПЕЧІ

А ПІЧ-ТО УСЕ ГРОШІ
ЩЕЙ ДОЛАРИ ХОРОШІ
А МІСЦЕ-НЕМА МОВИ
УСЕ,МОВ ЗА КОРДОНОМ

ТА ВИ НЕ ВРАХУВАЛИ
ЯКІ ТАМ Є ЗАРПЛАТИ?
ЯКИЙ РІВЕНЬ ЖИТТЯ!
ХАПУГИ,ВИ ПОРХАСТІ

ДОВЕЛИ ЛЮД,ВИ НАШИЙ
ДО ЛЯЧНОГО БУТТЯ
ПРОЛАЗЯТЬ ДО ТИХ КРІСЕЛ
ЛИШ ЗРАДНИКИ,СМЕРДЮЧІ

УСЕ В НИХ ЗАГРАНИЧНЕ
ВОНИ,ТА ЇХ БУТТЯ
А З НАС ЗДЕРАЮТЬ ШКУРУ
ТА ДУРЯТЬ,ДУРЯТЬ,ДУРЯТЬ...


Рецензии