Машина

МЕНІ МОЯ МАШИНА
КРУТІША ЛИМУЗИНА
НА НІЙ Я ВСЕ ГАНЯЮ
ДІВЧАТ РОЗВЕСЕЛЯЮ

ДІВКИ МЕНІ СМІЮТЬСЯ
Я ТАКОЖ ЇМ ВСМІХАЮСЯ
ТАК СТРИМАНО ТА ГОРДО
ГОЛІВКОЮ КИВАЮ ВСИМ

А НА ДУШІ ТАК РАДІСНО
НЕМОВ Я ПТАХ ІЗ КРИЛАМИ
ЩОБ НЕ ЛЕТІТИ ПТИЦЕЮ
НАВМИСНО СЕБЕ СТРИМУЮ

ВІД ТОГО, БІЛЬШЕ ПОГЛЯДІВ
МЕНЕ ЦЕ ПІДБАДЬОРЮЄ
НЕ СИЛА МЕНІ СТРИМАТИСЬ
І Я СВОЇЙ МАШИНІ

ЯК МІГ БИ ,РОЗПОВІВ!


Рецензии