Мой последний вздох укр

Скільки вже нами пройдено доріг,
І скільки втрачено, друже, часу,
І ми зіставимо цей грішний світ,
Коли більше не зможемо писати.

Останній раз вдихнемо повітря,
І більше не будуть згадувати нас,
Можливо колись переродимося,
Як фенікс, щоб ці слова дописати...


Рецензии