Мое кохання

Ти спалахом ввійшла в моє життя
Як частий пульс,що сильно б'є у скронях
В твоіх очах побачив себе я
Твоє тепло тримаю у долонях

Так хочеться тепло це зберегти
Не розгубити по важким дорогам
Ти знай, в моєму серці тільки ти
Живеш і вічно житимеш,як спогад

Повір,ти в ньому житимеш й тоді
Коли те серце перестане битись
Моє життя,моє кохання - ти
За це я повсякчас буду молитись

Я вимолив тебе на небесах
В молитвах,що ятрять і тіло й душу
Так хочеться це втримати в руках
Але тобі сказати все ж я мушу

Життя прожить не поле перейти
І ти це все прекрасно розумієш
Чи вдасться нам кохання зберегти?
У це я вірю,бо любить ти вмієш

Твоя любов,як місяць уночі
Що світить і показує дорогу
Дорогу щастя,радості й краси
До рідного щасливого порогу

Ти спалахом віійшла в моє життя
Як частий пульс,що сильно б'є у скронях
Тебе завжди любити буду я
Кохання наше втримаю в долонях.


Рецензии