день тишi

ранок тихий сірий
ще й дощистий
спокій переходу у природі
вдома
кішка вимага щось попоїсти
собі.

годі
згадувати про минуле літо
вже інакше жити
тихий сіє дощик понад краєм
понад всею сірою землею
осінь довго тягнеться-конає
і ми з нею.

кішка видряпалась от мені на плечі...
Пуща
вечір.


Рецензии