Шануйте ХЛIБ!

Шануйте ХЛІБ! Шануйте його святість.
І кожний сніп, і кожний колосок…
Не знижуйте ніколи його вартість!
І навіть, коли вийде хлібу строк.

Шануйте ХЛІБ і ХЛІБОРОБІВ працю…
І шанобливо ставтесь до селян.
Цілуйте руки трудівниці-бабці,
Яка стрічає хлібом городян!..

Ростить земля вкраїнська діаманти:
Пшеницю, жито, гречку, і ячмінь…
Хліб – голова, і ліпшим є гарантом
Здоров’я для прийдешніх поколінь.

23.10.2015


Рецензии