Я до чужих сердець знайшла дорогу

Я до чужих сердець знайшла дорогу,
У цих фортецях оселюся назавжди.
Батькам спасибі й дякую я Богу,
За те, що посприяли у цей світ прийти!


Сумних, я постараюсь звеселяти…
Знесилених, підтримаю й допоможу…
Мені за щастя – словом надихати!..
Те, що на серці є, те я завжди пишу.


Нікого більш не буду я просити
Мене відвести в місто моїх світлих мрій…
Я буду з мрією у серці жити,
І опинятись в вихорі усіх подій!..


Піду туди, гукатимуть де люди…
Там, де з відкритим серцем слухатимуть вірш.
Там, де не збрешуть, й там, де не засудять…
Де почуватимусь я вільною найбільш!..
21.10.2015


Рецензии