Волонтерам

Вони, здавалось би, звичайні люди…
Звичайне серце у них б’ється в грудях,
І мають звичайнісінькі людські потреби…
Ні, певно більше, ніж комусь, цим людям треба!..

Судить державу їм просто немає часу…
Тут треба діяти негайно і відразу.
Бійці не можуть вічності чекати,
Комусь потрібно хлопцям помагати!

Й вони, мов янголи, летять на допомогу,
Земні провідники їм вказують дорогу,
І оживають стомлені солдати!
Як рідних, поспішають обіймати…

Не задля Інтернету, чи телевізора,
Вони купують воїнам тепловізори,
Харчі і ліки, одяг і знаряддя…
Війна підкреслила лиш безпораддя…

Проблем у армії – великий ворох,
А тут іще й прийшов падлючий ворог!..
Застав обдерту, скривджену країну,
Й перетворити хоче на руїну.

Допоки є добро, то будуть добрі люди…
Подяка, честь і слава волонтерам буде!..
Ви в більшості добродії є таємничі…
За велінням серця і за душевним кличем.

24.01.2015


Рецензии