СиЛа вIД розлукИ

Срібляста скроня,
Геть гостра вилиця,
Зовсім колюча твоя щока...
Тремтить долоня,
Все ще не віриться,
Що рідні шрами торка рука...

На грудях пальці,
Трясця, знервована,
І Сердце гупа як молоток...
Ходив скитальцем,
Й блукав дібровами,
Але влив силу у мій струмок ...


Рецензии