Подаруй

Подаруй мені крила птаха,
Щоб злетіла у височінь
Несподівано, швидко, з розмахом,
І відправилась у далечінь.

Подаруй мені крила янгола,
Щоб не змогла ніколи піти,
І давала всім мріям справдження,
Берегла завжди від біди.

Подаруй мені людяні крила,
Душу й тіло, в яких стигне кров.
Щоб плила по життю на повних вітрилах,
А поряд були: надія й любов!


Рецензии