***

ОСІННЄ

Я народилася із осені,
Із листя клена і верби...
Я народилася із просині
Неба високого й води.

Пила я роси світанковії,
Тепло ввібрала від землі,
Сховала в серці сонця промені–
В очах веселки зацвіли.

З дерев злітає листя осені,
Кружляє в танці  на балу…
Лічу я роки і непрошену
З щоки ізмахую сльозу.

Я народилася із осені,
Де світло й сум переплелось,
Дощами синє небо зрошене
У мої очі пролилось.

Я народилася із осені,
Із листя клена і верби...
Я народилася із просині
Вкраїни неба і води...


Рецензии