Розмова

Навіяно містом Лева...та коханням...
J.V.

Я маю дещо тобі сказати
Чи маєш ти можливість це почути
Як кожен день дитині каже мати
Щоб та не знала горя, щоб могла кохати
Як Сонце вранці обіймає небо
Як вітер в полі колиха тополі
Чи чуєш ти, коли шепоче сердце
Чи віриш ти, що в перехресті долі
Немає вірної, єдиної дороги
Що кожен так, як хоче обирає долю
Що кожен сам фарбує небо в колір
Який йому миліш за все на світі
Така розмова...
І в цій розмові сенсу не багато може, але чи вмієш ти читати між словами?)
Eashua


Рецензии