Жувакай

Хайи чилел мугиз тахьай
Зун гъурбатдиз акъатнава.
Лезги кьуьлна ругиз тахьай
Ватандивай къакъатнава.

Яран цlайна цlукlиз тахьай
Суваркай зун хкатнава.
Девлет кlватlна кlукlиз тахьай
Кьегьалрив зун агатнава.

 2009-йис


Рецензии