Ос нь-Пан

Осінь-Пані розкинула ковдру,
Де із золота вишите листя,
А калина побачивши все це,
Своє вдягла яскраве намисто,
А сріблясті дощинки, як нитки,
Попрошили пейзажні полотна,
І останні всміхаються квітки,
Все це осені творча робота.


Рецензии