Вони менi сьогодн позвонили

Вони мені сьогодні подзвонили,
сказали що не можна більше так,
сказали заведуть мене в могилу,
бо я ніхто і звуть мене ніяк!
Вони мене благали заплатити,
Бо борг росте по тілу і пеня,
хоч я плачу проценти по кредиту,
а от на тіло грошей вже нема.

Не - ма!
Ба-б-ла!
Не-ма!
Ба-б-ла!

Для них же я звичайно справжнє горе,
Бо в мене більш немає вже бабла,
То не плати,мені усі говорять,
Що бакс росте то ж не твоя вина!
Не ти творив все те що натворили,
Не ти ж на курсі бабки піднімав,
Не ти завів країну у могилу,
Не міг ти знати цього і не знав!

Не-ма-а-а-а-а-а!
Ба-б-ла-а-а-а-а!
Не-ма-а-а-а-а-а!
Ба-б-ла-а-а-а-а-!

Та я і сам усе давно вже знаю,
і нашу конституцію читав,
за все то НБУ відповідає,
що ту стабільність гривні не втримав,
за те що безконтрольно рефінанси,
направо і наліво роздавав,
дозволив видавать кредити в баксах,
народ до нитки майже обібрав!

Не-ма-а-а-а-а!
Ба-б-ла-а-а-а-а!
Не-ма-а-а-а-а!
Ба-б-ла-а-а-а-а!

Вони мені сьогодні подзвонили,
Сказали що не можна більше так!
Сказали заведуть мене в могилу!-
Піду мабуть та й дам козлам в п"ятак!
....
Не-ма-а-а-а-а-!
Ба-б-ла-а-а-а-а!
І-ді-ть!
Всі на-а-а-а-а-!


Рецензии