ТОБ

Я не знаю як це сталось
В який то час, в яку то мить
Коли с тобою закохались
І як любов в серцях горить!

Я і не з чулась як втонула
Я в омуті твоїх очей
І як до тебе я горнулась
Вже кілько днів і тьму ночей

Ти дуже добрий, пам’ятаю
Твій сміх ласкавий теплить слух
Не уявляєш, скажу знаєш
Як ти підносиш в мені дух

Так хочеться з тобою бути
Думками поряд в самоті
І все не згадане, забути
Лиш миті полишити ті

Коли обоє ми схилялись
Один до одного в коханні
Коли так весело сміялись
Я мрію, що це не в останнє

Цей нескінченний сон приснився
Де ми обоє знову йдем
Як ти до мене нахилився
Під гомін радісних пісень

Твоя розмова дуже люба
І серце крається моє
Коли мовляєш: мила, люба
То вмить горить, серце моє

Доля – виклик, марно часу
Не хочу стратити тепер
Так хочеться тобі відразу
Сказати, знову ти завмер

Бажаєш вчути, що я скажу
Про що повідаю тобі
Можливо, знаєш милий також
Про те, що в серці є моїм
 
Ті почуття гарячі, скромно
Схилившись хочу я відкрить
І ти вже дишеш тихо, томно
Тебе чарує вже ця мить!

А час не жде, а час летить
Скажу я просто, що кохаю
І як воно мені болить
І серце в трепеті, ти знаєш
Але блаженна є то мить!


Рецензии