Погляд на життя

Колись ці очі будуть бачити яскраво,
Ніж зараз вони бачать навкруги.
Ти дивишься весело і ласкаво
На сиві береги ріки.

Ця посмішка нам скаже більше
Ніж люди думають щодня.
І я тобі всміхнусь утішно -
Це моя тобі за те платня.

І руки лагідні, пахучі
До тебе тягнуться віки.
Вони тебе лоскочуть, зігрівають
І гладять у тихії ночі.


Рецензии