Натхненне

Як музыка гучыць родная мова!
Не сорамна на ёй мне размаўляць.
Любоў i дабрыню ў кожным слове
Жадаю вам я сёння перадаць.

I калi я калi-небудзь уеду
Абавязкова я вярнусь дамоў.
Да вусця маяго жыцця крынiцы
Да мудрасцi i шчасця каранёў...


Рецензии