Казковий подарунок

У вітрині магазину продавалися ляльки
І м’ячі, й велосипеди, і машинки хоч які.
Та малий Василько плаче: - Ні, не хочу я м’яча,
Хочу песика живого, ну або хоча б кота!
Мама з сином йде додому і не знає, що робить?
Пес чи кіт – то все чудово, де так швидко їх купить?
Ось проходять повз вітрину, де панує світ книжок.
- Ой - «Казковий подарунок»,- кличе маму знов синок,
- Песик є тут чарівненький, котик теж руденький є!
- А давай ми прочитаєм, хто у тих казках живе? -
Мама з радістю купує книгу, де руденький кіт,
Бо пізнати  в книгах можна загадковий дивосвіт.


12.10.2015


Рецензии
Щиро дякую, Олєчко

за гармонію чудового віршика і малюнка,
що повертають нас у чарівну казку ДИТИНСТВА!
З найкращими побажання творити і радувати нас своєю творчістю!

Ірина

Ирина Вдохновение   05.11.2015 20:39     Заявить о нарушении
Щиро дякую, Іриночко, за натхнення, що дали моїм малюнкам твої казки та вірші!

Ольга Угнивенко   30.03.2016 16:14   Заявить о нарушении