Forgive All My Mistakes

                ...well,I*ve had a very bad time,and I*m pretty
                cynical about everything
                "Great Gatsby"

                ...знаешь,мне очень много пришлось пережить,и я как-то
                ни во что не верю.
                Ф.С.Фицджеральд

My rotten root,
   my rotten sprout
is broken by
   a raw routine.

I*m pretty cynical
           about
My love and life and
   everything.

I*ll show you how
   I*ve gotten
  to feel about days and
           nights

I*m pretty cynical and
      rotten
About victories and
            fights.


        Мой сгнивший корень,
            мой побег,
        Разрушенный дурным порядком.

        Я погубил себя навек
        Любовью,спесью и
              достатком.

        Я расскажу тебе,
            как я
        Страдал все эти
            дни и ночи.

        Я погубил навек себя
         войной,
          победами
             и прочим.
      
   


Рецензии