Вибач

Вибач,але мені потрібно далі жити.
Забути тебе  ,викинути з серця свого.
Ти вибрала іншого ,а мене вирішила забути
Але не змогла .
Ти вже така доросла ,а поводиш себе
Як маленьке дитя .
Прошу не приходь до мене усні
Хочу тебе забути  як інших усіх.
Це вже подібно на душевний крик ,
Якого нікому не почути
Хочу тебе забути.
Але ти кожного дня перед моїми очима
І навіть усні не даешь мені шансу
Побути наодинці з самим собою.
Прошу,благаю зупинити ти це коло
Хочу вирватися з твого полону


Рецензии