Оч1 небесн1...

Очі небесні, лагідні, сині
Ви розтопили холоду іній.
З серця прогнали темряву ночі,
Важко без вас так синії очі.

Бачу я душу в них загадкову,
Тільки поки що чую відмову.
Та час лікує будь-які рани,
Будеш зігріта щастям кохана.

Як Батьківщина, як Україна,
Рідна, бажана, мила, єдина.
Всім цілим світом будеш для мене,
Тільки повір ти кленам зеленим.

Тільки повір ти зорям у небі:
Я не встрічав ще кращу від тебе.
Ти лебединна пісня остання,
Світле, величне,  щире кохання.


Рецензии