Гайда ло лiсу разом з нами

Гайда до лісу разом з нами,
де пахне мохом і грибами.
Де пахне тишею сьогодні,
дерева стихли на осонні.

А між дерев чарівна просінь,
її для нас малює осінь.
Дуби, як велетні, крислаті
вдягають знов осінні шати.
 
Лише ялинки про щось мріють,
все зеленіють, не марніють.
Тихенько лист спадає жовтий,
а вітер підбира акорди.

Берізки розплітають коси,
вже не спадають на них роси.
Монетки золоті дарують,
і часу даром не марнують.

Калина одягла намисто,
горить на сонечку іскристо.
Наче засватана стоїть
і павутиннячко тремтить.

Гайда до лісу разом з нами,
де пахне листячком, грибами.
Де пахне чимось, що не знаю,
так тільки восени буває.

 


Рецензии
Здравствуйте Люба.У каждого времени природы свой запах,вот и у осени свой
неповторимый запах.С теплом А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   09.11.2015 06:56     Заявить о нарушении
Спасибо.
Да, согласна, но осень имеет свой особый запах.
С теплом, Люба.

Любовь Постникова   11.11.2015 21:06   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.