Весняне чекання

Вже наче й не зима,
Весна постукала у двері,
А тебе поруч все нема,
Слова мої лиш на папері...

Сумую за тобою, сонце,
Таке весняне, рідне, тепле.
Заглянь лиш в моє віконце -
пригорну тебе міцно до себе.

Прилинь, зоре моя ясна,
Освіти мені шлях вночі.
Нехай ця пора прекрасна
Подарує від серця ключі.

Твоя любов - для мене все,
Все, чим дихаю, живу, мрію.
І почуття не спинить це
Навіть відстань - чекати я вмію.


Рецензии
Це гарний дуже)))

Руслан Сергеевич Пушкин   17.10.2015 13:00     Заявить о нарушении