Ялгызлык турында...

Елама син, мина кара...
Нигэ сон мин янда калам?
Бер генэ кон, бер генэ кич...
Син – кара тон, мин шул ук кич...
Йорэк яна, тузэрме ул?
Зэнгэр дингез – кузлэрме ул?

Нигэ сон мин кара тондэ
Яшим ялгыз? Салкын ла кыш,
Усал буран: тунам инде...
Вакыт утте – мин ялгыз кош.

Мин булдырам, мин чыгалам!
Жан эрнуем, эрер буран!
Килер бер кон, чыгар кояш,
Булыр якты – минем юлдаш.
Мин жинэрмен, булса авыр...
Кайтма бутэн!Жаным сабыр...


Рецензии