Люблю тебе

Ти на Землі одна така єдина…
Ти доля що Господь, послав мені…
Люблю тебе голубка моя мила…
Ти для мене найкраща на Землі…

Як я сильно кохаю тебе…
Так у світі ніхто не кохає…
Та любов окриляє мене…
Вона віру в майбутнє вселяє…

Ту любов я відчув на собі…
На життя та любов надихає…
Мов повітря потрібна мені…
Я щасливий тебе що кохаю…

Як я сильно кохаю тебе…
Всім кохання такого бажаю…
Кожен долю свою хай знайде…
В цьому світі любов хай пізнає…

Освятять хай любов небеса…
Щоб кохання здійснилася мрія…
Хай любов, буде завжди жива…
Бо любов твоя справжня є сила


Рецензии