З Днем Незалежност Кра но

З Днем Незалежності країно…
Країна рідна, дорога…
Ти будеш вірю, вільна, сильна…
На вік завжди моя земля…

Люблю тебе я аж до болю…
Країна мила ти моя…
Твої лани, степи широкі…
Озера, ріки і моря…

Ти вся безмежна Україна…
Великих пращурів земля…
Будь вільна і завжди єдина…
Хай обійде тебе біда…

Чарівна, рідна, ненька мила…
Люблю тебе до забуття…
Ти наче мати наша рідна…
Тобі наснаги і добра


Рецензии