Житом ходять хвилi

Догорає день вже - сонечко сідає, 
Житом ходять хвилі,- краю їм немає...
В житі лиш нас двоє,- та іще травичка,-
Солодко тремчу я -  ти цілуєш личко...

Заплітаєш в коси колоски із жита,
Я з тобою, любий, коханням сповита...
Серденьком до серця, до медових губ,
Вже лоскоче перси кучерявий чуб...

Пестощі казкові - ніби у раю
Перепілки  грають пісеньку свою...       
Загорілись губи... Пристрасть... Трепет вій...   .
Ми сплелись серцями...Ти - коханий мій !

Догорає день вже - сонечко сідає... 
Житом ходять хвилі,- краю їм немає...
В житі лиш нас двоє,- та іще травичка,
Солодко тремчу я - поряд твоє личко...
15 10 2015 р
Вікторія Р


Рецензии