Покращення вже сьогодн

Свої кати страшніші, ніж чужі…
Вони напевно зараз в рідній хаті…
Пригрілись і глазують як коти…
Ласняця харі їхні всі мордаті…

В рядах їх перших Яценюк прем'єр…
Здорова буде хай його родина…
Він бандою керує відтепер…
Як каже пан Ляшко ще та скотина…

Народ увесь податками обклав…
Крива у космос вся пішла на ціни…
Йому здоров’я, теж шоб не ікав…
То красні були, ці ж пухнато білі…

Вони народ тримають наш за скот…
Нам влаштували похорон в Європу…
Зганьбили на Майдані ви народ…
Ви зрадники і демони, їй богу…

Якщо нікчеми, то все ж краще йдіть…
І кращим дайте місце ви дорогу…
І Україну неньку не ганьбіть…
Від вашого народ втомився зброду…

Азарич мови дещо хоч не знав…
Але ж скажу в ділах дідусь той шарив…
Не без гріха тихенько гроші крав…
Але ж народ у позу зю не ставив…

Б’ють ціни в Україні всій рекорд…
Прав був колись напевно вчений Дарвін…
З лайна колись все ж буде бутерброд…
Як виживемо скажемо був прав він…

А поки, що по вуха ми в лайні…
І просвіту у тому всім не видно…
Як що так далі буде, будь біді…
Всі на Майдани вийдемо відкрито…

P. S
В таку тягнули ви нас всіх в Європу…
А яж тоді ще всіх попереджав…
Залізли ми всі в дупу, тоб то в жопу…
Пардон, що я російською сказав


Рецензии