Новорождённой в Канаде

Новонародженій у Канаді

Народилась дитинка-квітка,
Наймолодша у гарній родині.
Це – палкого кохання лелітка,
Це – сердець і думок господиня.
Ще не знаємо – Ліза, не Ліза,
Так побачити вже закортіло,
Що уже б пакували валізи
Та в Канаду стрімко летіли!
Хай росте вона, як калинка,
У далекому дивному краї,
А до нас, як ота ялинка,
Хоч би раз на рік приїжджає.
Час спливає... Вчора народилась –
Скоро зробиш і першії кроки...
Хай же доля життєвої сили
Дасть тобі на на багато років.
Ти щаслива, бо братик, сестричка –
Всі радіють тобі до нестями...
Хай же в усмішці квітне личко
Під крилами татка і мами!

2006 год   


Рецензии
Написано с большой любовью, теплом, как очень близкому человеку!

Владимир Рудов   29.04.2023 18:00     Заявить о нарушении
Да, для одной приятной коллеги :)

Татьяна Ильина-Шумкина   30.04.2023 12:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.