поруч нема н кого

Це дуже важливо, послухай мене ще трохи,
тому що серпень нікому не дає другий шанс.
Так, важко жити у таку епоху,
коли за кохання потрібно совати аванс.

Можливо, для когось це не є новиною
і, знаєш, я їм співчуваю всім серцем.
Є мрія найвища - то бути з тобою,
як бути назавжди твоїм реберцем.

Не кажи, що не нічого важить слово,
ти не віришь в любов, так мені повір.
Віддавати себе - то життя основа,
як для цього вірша - олівець і папір.

Молоді, але маємо досвід такий,
що для кожного був непосильним, я знаю.
Я не так вже будую останні рядки,
але послухай ще трохи. Я тебе кохаю.
______________
Я сумую, тому що знову поруч нема нікого,
що як у восьмому класі зовсім не знаю меж.
Я сумую, тому що - а можно любити того,
хто ніколи не скаже "я люблю тебе теж".


Рецензии