Кропива

За парканом у садочку
бубоніла кропива.
Причаїлась у куточку
звичайнісінька трава.
-Кажуть, що я дуже злюча,
укушу, горить вогнем.
Я завжди така кусюча,
не торкайтесь мене днем.

Знищити її під корінь,
не лишити і сліда!
Ну, а як же бути хворим,
щоб не сталася біда?
Завари листок окропом,
та настоюй цей узвар.
Годі нехтувать здоров`ям,
пийте вчасно раджу вам.

За парканом у садочку
бубоніла кропива.
Причаїлась у куточку
звичайнісінька трава.
- Хочеш борщику поїсти,
рукавички одягай.
В кропиву треба залізти,
швидко листячко щипай.

 


Рецензии
Здравствуйте Люба.Я в детстве ел борщ из крапивы,до сих пор помню его вкус.
С теплотой А.Р.

Абдульмахмуд Рахимов   15.10.2015 07:44     Заявить о нарушении
Спасибо.
А мне везет больше, каждой весной из молодой крапивы кушаю борщ.
С улыбкой, Люба.

Любовь Постникова   18.10.2015 17:04   Заявить о нарушении