Скажений день

                Замальовка-хвилинка

Скажені мухи.
Скажено-теплий жовтень.
Скажене сонце
у променях своїх
скажено-жовте листя топить.
Скажені павуки
плетуть свої тенета
і я, немов скажена,
увесь цей скаженілий,
сонячний,
блакитно-жовтий світ
збираю в пам`ять,
і в`яжу на зиму
в спогади-букети.


бабине літо
4 жовтня 2015 рік


Рецензии
На это произведение написано 13 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.