Вiчна кесонна

Хронічна кесонна за поворотом.
Як вічна безсонна ніч.
Як річ, достеменно відома.
Я вдома, ти дивишся в вічко -
Все як у річці, дригом догори.
Я та чорна запальничка, ось вогник догорить.
Я кінчив.


Рецензии