Котилося щастя


  Котилося  щастя.

Твоє  щастя  котилось до  тебе
І  було  справжнє , реальне,
Тобі  в  ньому не  було  потреби
Ти  щастя  загубив унікальне.
Ти  брав  його в  руки  незграбно
І  впустив  на підлогу,
Потім  голубив  вдавано
І  відпустив  у дорогу.
Твоє  щастя  розбилося , кровю  булькає,
На  дрібнесенькі  скальця,
Та  воно  ще досі  стукає
В  граніт  твого серця...
 
 Автор;Н.П.Рубан.


Рецензии