Напевно трет й треба нам Майдан скликати

За що боролись ми на те і напоролись…
Розкрила крила знов корупція свої…
І де тепер ті гасла за які боролись…
Життя за що поклали кращії сини…

Бардак усюди всі працюють старі схеми…
Ніхто підгодоване так місце не віддасть…
Не наче в цирку на українській арені…
Ми знову в розпачі хто ж новий транш надасть…

Народ втомився і від цін захмарних стогне…
Не знає він в яку Європу вже піти…
Як далі так, не дочекавшись мабуть здохне…
Бо з тої паски, прірви вихід не знайти…

І де шукати браття кращої нам долі…
По колу водять, як по мареву вожді…
Всі обіцянки так набридли аж до болі…
Ми живемо в своїй країні мов раби…

Напевно третій треба нам Майдан скликати…
Зібравшись треба нам на Київ всім піти…
Від власті досить мабуть благ дарма чекати…
Бо так трагедій буде більш, ніж від війни


Рецензии