А ти був справжн м другом

А ти був кращим другом…
Кращим…
Не тільки мені…
Щось було в тебе загадкове…
Було в тобі…
Закоханий ти був у діло…
І в життя…
Эх, доля що ж ти наробила…
Його віддала…

Приспів :
А ти пішов за обрій…
Там де Сонця…
Майже нема…
А ти пішов, а в вухах…
Відлунням …
Браво Кузьма…
Не встиг в житті…
Багато ти чого…
Того що хотів…
Але ж серця ти закохати…
В свої пісні зумів…

А ти був кращим другом…
Кращим…
Не тільки мені…
Щось було в тебе загадкове…
В твоїй душі…
Був життєрадісний, веселий…
І завжди…
Завжди ти друзям своїм вірив…
Як собі…

А ти був справжнім другом…
Справжнім…
Не тільки мені…
Щось було в тебе загадкове…
Щось дійсно в тобі…
Писав вірші і пісні кльові…
Дарив нам їх як завжди…
З життя пішов не випадково…
То як по мені…

А ти був справжнім другом…
Справжнім…
Не тільки мені…
Ми відкривали тобі тайни…
Душевні свої…
Тобі Кузьма ми довіряли…
Як собі…
Ти став для нас найкращим другом…
Назавжди


Рецензии