Нас не здолати

Пан Путін справжню розв’язав війну…
Інформаційну, підлу і криваву…
Так видно дуже все кортить царю…
Залізти в нашу з вами рідну хату….

Примарилося їхньому царю…
Бандерівці, тепер не може спати…
І цар поганий розв’язав війну…
Своїх щоб від своїх відвоювати…

Гармати, танки, гради, смерчі шле…
Народ щоб Український наш вбивати…
Наполеоном охрестив себе….
Імперської амбіції заради…

Як чахлик смерть той цар собі знайде…
Нам треба тільки трошки почекати…
Я вірю час той скоро вже прийде…
Царю нас українців не здолати


Рецензии