Тобi

В твоєї ніжності ні спокою,ні сну
Твої долоні захищають мої рани
І марно будувати якісь плани
І поки поруч ти,я точно не засну
Осіннє сонце світить-не журись
Раптовий сніг кохання не замінить
Дерева листя безтурботно скинуть
Ти обніми мене і посміхнись
І кожна мить сильніша сотні слів
Зірковий погляд твій благає моє тіло
Хай буде так,як ти завжди хотіла
Летіти в даль,на крилах почуттів


Рецензии