Св й макет

Давай зготуємо проект,
Отий,що точно проканає.
Ми дістанем свій макет.
То як тобі ідею маю?

То як ти згоден –обіцяй,
Що візьмешь мужність й цементу,
Й  терпіння,що не лопне май.
Зрівняй усі незгоди ти дощенту.

Від негараздів ми придбаєм каску.
Я ще любові більш додам,
Отож,ти май таку вже ласку,
Збудуй щось гарне,може,нам.


Рецензии