Сине киля курэсем

Карлар ява тын гына.

Кунел кая ашкына?..

Жан жылыга талпына,

Э кунел союне сагына...

Сине килэ курэсем,

Сине килэ кочасым.

Кукрэгенэ сыенып,

“Бердэнберем” диеп,

Экрен генэ дэшэсем.

Сине килэ курэсем...



08.10.2015


Рецензии