***

не про погоду зараз, ні
а лиш про те, що болить й досі
тепло нам сниться уві сні
та за вікном хвилює осінь

так холодно. прийди. врятуй.
немає вже снаги терпіти
любовью й ніжністю катуй
не можу я без тебе жити


Рецензии