не буду

Не буду спати я,
не буду я гадати,
а буду лиш завжди тебе кохати.
Я довго мріяв про таку я ти,
і буду пам'ятати тебе завжди.
Твій голос ніжний не забуду я ніколи,
твою усмішку ніжну й чарівну.
Тебе кохати буду я до скону,
а всі слова твої у пам'ять збережу.
Твоє кохання берегтиму я довіку,
своє я даруватиму тобі,
Ти бережи мою любов невпинну,
яку я дарував тобі...


Рецензии