***

мріє кожний про щастя, кожний плекає надію,
у кожного вбито в зап’ястях, скромною зветься що вірой.
кожного дня на кожній хвилині, тримайся ти за життя,
посміхайся зустрічній людині, всміхнеться тобі небуття.

Приспів
не тримаючи болю тримая надію,
віра ввірветься в твоє життя,
накриє любов тебе теплою хвилей,
від щастя не буде тобі вороття.

низко припавших забувших про небо.
тирмайся надалі подальше від них.
рухайся далі тому що так треба.
веди за собою в житті всіх сліпих.

Приспів
не тримаючи болю тримая надію,
віра ввірветься в твоє життя,
накриє любов тебе теплою хвилей,
від щастя не буде тобі вороття.

немає в житті що не можна здолати.
і ті три сестрі що запалюють кров.
вони нам життя змогли окриляти.
і тільки повір у віру, надію, любов.


Рецензии