Душа моя крилата!

В люстерко задивилась,-
Для чого народилась!
Над хмарами ширяти,-
Казала рідна мати!

Не бідна, не багата,-
До праці лиш завзята...
Душа моя крилата -
Немов духм'яна м'ята!

Бо в кожнім моїм слові
Є крапелька любові
Є радість, є надія,
Кохання світла мрія...

Бо всі думки на волі,
Блукають в ярім полі,-
Пишу... Читають...Знаю,
Що друзів добрих маю!
09 10 2015 р
Вікторія Р


Рецензии