Зроби лиш крок

Коли пройдеш ти той поріг,
який лякав тебе так сильно,
ти в мить згадаєш,як не зміг,
і як тепер це було дивно.

Все це лякало все життя
і оминав усі дороги,
ти поринав у небуття,
тепер тебе полишили тривоги.

Так дивно,що тепер все те,
стало для тебе не важливим,
зробив ти крок,переборов себе
і вмить відкрились всі дороги.


Рецензии